Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένας CR7 που είναι κάτι περισσότερο από πολυτέλεια για τη Γιουνάιτεντ (vids)

Σπαθιά να καταπιεί, πια; Μια ομάδα μόνος του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ηλικία του πραγματικά δεν έχει να πει τίποτα μπροστά στην ασύγκριτη ποιότητά του.  



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένας CR7 που είναι κάτι περισσότερο από πολυτέλεια για τη Γιουνάιτεντ (vids)

Ο CR7 βρήκε δίχτυα... δις απέναντι στην Μπρέντφορντ το βράδυ της Δευτέρας κι ας μέτρησε μονάχα το ένα γκολ από το πέναλτι, αφού, αυτό που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από ωραία συνεργασία των Μπρούνο και Μάτα, ήταν οφσάιντ για ελάχιστα εκατοστά.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ακόμα κι αν απουσίασε από το πρόσφατο ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» λόγω του χαμού του νεογέννητου γιου του, επέστρεψε φυσικά με γκολ, δεν θέλησε να χάσει άλλο ματς και συνεχίζει να κάνει τέλεια τη δοιουλειά του, άσχετα από την κατάσταση της ομάδας.

Πλέον έχει φτάσει να μετράει 9 τέρματα στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια του στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Έβερτον να είναι η μοναδική που γλίτωσε από εκείνον! Είχε το χατ-τρικ απέναντι στην Τότεναμ, μεσολάβησε το ματς με τα «ζαχαρωτά», έπειτα πέτυχε ακόμα ένα χατ-τρικ με την Νόριτς και βρήκε δίχτυα κόντρα σε Άρσεναλ, Τσέλσι και Μπρέντφορντ.

Με τους «bees» να μπαίνουν στη λίστα των «θυμάτων» του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει πλέον γκολ απέναντι σε 122 ομάδες από 46 διαφορετικές χώρες, έχει 18 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ στην ηλικία των 37 ετών, έχει 24 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, πράγμα σπάνιο για παίκτη της ηλικίας του στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 18 τέρματα που μετράει στην Πρέμιερ που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα πέτυχε σε 29 αναμετρήσεις, κάτι που είχε καταφέρει έχοντας χρειαστεί 33 ματς στην τελευταία σεζόν της πρώτης θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ναι, έχει απόλυτο δίκιο. «I'm not finished...»!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης