Νόριτς: Πέφτω και σηκώνομαι, σκοντάφτω και πέφτω πάλι! (vid)

Για ακόμη μία χρονιά η Νόριτς δεν κατάφερε να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και έγραψε ιστορία με τα «ανεβοκατεβάσματα» που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια.



Νόριτς: Πέφτω και σηκώνομαι, σκοντάφτω και πέφτω πάλι! (vid)

Η ήττα με 2-0 από την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ σε συνδυασμό με την τρομερή ανατροπή της Μπέρνλι απέναντι στην Γουότφορντ ήταν το τέλος. Δεν φαντάζει κάποια έκπληξη καθώς η Νόριτς προοριζόταν για το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό ωστόσο, οι προσδοκίες για ακόμη μία χρονιά στα μεγάλα σαλόνια παρέμειναν χαμηλές.

Ο Ντιν Σμιθ υποβιβάστηκε από την πρώην του ομάδα και τα «καναρίνια» θα αγωνιστούν στην δεύτερη κατηγορία από την επόμενη σεζόν, προσπαθώντας να πάρουν για ακόμη μία χρονιά την απευθείας άνοδο.

Ωστόσο, η ομάδα των Τζόλη και Γιαννούλη έγραψαν ένα αρνητικό ρεκόρ στην μεγάλη κατηγορία καθώς υποβιβάστηκε για 6η φορά από την Πρέμιερ Λιγκ, αριθμός που δεν έχει επιτευχθεί από καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παράλληλα, η Νόριτς θα γνωρίσει τον υποβιβασμό για 4η συνεχόμενη σεζόν που βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Κρίσταλ Πάλας (92-93, 94-95, 97-98, 04-05).

Στράτος Μαρίνος