Μάντσεστερ Σίτι: Το πρώτο νταμπλ απέναντι στην Λιντς μετά από 40 χρόνια και ο κακός οιωνός για τα «παγώνια»! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε για πρώτη φορά μετά το 1982 της Λιντς και στην έδρα της αλλά και μακριά από αυτή για το πρωτάθλημα και έβαλε σε σκέψεις τους φίλους των «παγωνιών» για την υπόθεση του υποβιβασμού.Μάντσεστερ Σίτι: Το πρώτο νταμπλ απέναντι στην Λιντς μετά από 40 χρόνια και ο κακός οιωνός για τα «παγώνια»! (vid)

Πλέον οι δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν είναι όπως παλιά. Από την μία, η Σίτι έχει μετατραπεί σε μία παγκόσμια δύναμη που καθοδηγείται από έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο ενώ από την άλλη η Λιντς πλήρωσε τις λάθος αποφάσεις της στις αρχές της νέας χιλιετίας και ψάχνει να βρει τον παλιό της εαυτό.

Οι «πολίτες» επικράτησαν με 4-0 της ομάδας του Τζέσι Μαρτς το Έλαντ Ρόουντ και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και μακριά αλλά και μέσα στην έδρα τους από τα «παγώνια» για πρώτη φορά μετά το 1982.

Μάλιστα, εκείνη την σεζόν, η ομάδα από το Γιορκσάιρ είχε γνωρίσει τον υποβιβασμό στην χαμηλότερη κατηγορία, κάτι που ανησυχεί τους φίλους της ομάδας για την τωρινή κατάσταση και την μάχη που δίνει για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος