Συνεχίζει το σερί η Μπόλτον, πολλά γκολ και πάλι στο Τρανμίρ – Όλνταμ!

Μπορεί η Φλίτγουντ να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Μπόλτον, όμως τα πρόσφατα αποτελέσματά της, μας κάνουν να επιλέξουμε τη νίκη της γηπεδούχου. Εν αντιθέσει, με την αναμέτρηση της Τρανμίρ με την Όλνταμ, όπου μπορεί να έρθει το οτιδήποτε, αλλά με… γκολ!  



Συνεχίζει το σερί η Μπόλτον, πολλά γκολ και πάλι στο Τρανμίρ – Όλνταμ!

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έφτασε και ο Big Ben είναι και πάλι εδώ για να βρει τις δύο αναμετρήσεις που είναι δυνατόν να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και κέρδος. Αυτή την φορά όμως δεν θα επιλέξουμε ματς που σχετίζονται με την Premier League και την Championship, αλλά στρέφουμε την προσοχή μας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Πάμε στην League One. Εκεί όπου η Μπόλτον υποδέχεται την Φλίτγουντ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει μόλις ένα ματς στα τελευταία 20 και να μην έχουν τύχη αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό κόντρα στο αήττητο για 7 ματς, σύνολο του Ίαν Έβαττ!

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση που επιλέξαμε, αυτή είναι ανάμεσα σε Τρανμίρ και Όλνταμ! Ένα ματς με φαβορί τους γηπεδούχους, με μεγαλύτερο κίνητρο των φιλοξενούμενων και με πάρα πολλά γκολ! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχουν επιτευχθεί 15 γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στην έδρα της Τρανμίρ!

Πρόταση του Big Ben:

Μπόλτον – Φλίτγουντ 1

Τρανμίρ – Όλνταμ Over