Ο Ράμσντεϊλ και οι παίκτες της Άρσεναλ, πανηγύρισαν σαν… γκολ το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο! (vid)

Το σκορ στο 2-1 και ο Μπρούνο Φερνάντες έχει την ευκαιρία να βάλει το 22ο πέναλτι της καριέρας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Άρσεναλ. Το «Έμιρεϊτς»… βράζει, ο Πορτογάλος αστοχεί και οι αντιδράσεις των γηπεδούχων είναι επικές!



Ο Ράμσντεϊλ και οι παίκτες της Άρσεναλ, πανηγύρισαν σαν… γκολ το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο! (vid)

Επρόκειτο ξεκάθαρα για ένα ντέρμπι από τα… παλιά. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν τον ίδιο στόχο, η τετράδα ανέμενε έναν νικητή και ο κόσμος στο «Έμιρεϊτς» δημιούργησε μία απίστευτη ατμόσφαιρα.

Με το σκορ στο 2-1 υπέρ των «κανονιέρηδων», οι «κόκκινοι διάβολοι» τα έδιναν όλα για την ισοφάριση. Πίεζαν, είχαν ήδη ένα δοκάρι με τον Νταλότ και ένα λάθος του Νούνο Ταβάρες, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν από τα «11» βήματα.

Την ευθύνη ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος είχε την δυνατότητα να φτάσει τα 22 γκολ με πέναλτι επί αγγλικού εδάφους, σε σύνολο 50 τερμάτων. Μέχρι τότε είχε αστοχήσει μόλις σε δύο περιπτώσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στο Βόρειο Λονδίνο, το κακό… τρίτωσε.

Ο Ράμσντεϊλ περίμενε στην θέση του μέχρι και την εκτέλεση του Πορτογάλου και «χάλασε» το μυαλό του, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και το 2-1 να παραμένει αναλλοίωτο.

Οι αντιδράσεις που έλαβαν χώρα στο «Έμιρεϊτς» μόλις η μπάλα πήγε στο δοκάρι ήταν πραγματικά επικές. Ο Ράμσντεϊλ πανηγύρισε μπροστά του με σφιγμένες γροθιές, οι υπόλοιποι παίκτες της Άρσεναλ έτρεξαν προς το μέρος του, κάνοντας νόημα στον κόσμο να ξεσηκωθεί, ο Τσάκα… τρελάθηκε και ο Μικέλ Αρτέτα γύρισε προς τον πάγκο και με υψωμένες γροθιές, θαρρούσες πως η ομάδα του σκόραρε!

Πράγματι, αν κάποιος άκουγε μόνο τις ιαχές του φίλαθλου κοινού των Λονδρέζων, θα πίστευε πως η ομάδα τους σκόραρε. Εν τέλει, απλώς έμεινε το 2-1 ως είχε, για να έρθει μετά ο Γκρανίτ Τσάκα, να κάνει το 3-1 και να δώσει μισή… τετράδα στην Άρσεναλ με το πρώτο του γκολ στην φετινή Premier League!

 

 

Δημήτρης Μανάκος