Με «όπλο» το μομέντουμ η Άρσεναλ, παίρνει την πρώτη νίκη μετά το 2015 απέναντι στην ΚΠΡ η Στόουκ!

Σαββατοκύριακο χωρίς Premier League; Αδύνατο! Ο Big Ben είναι ξανά εδώ και οι… φίλοι μας οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμη ένα ενδιαφέρον διήμερο, με τις αναμετρήσεις του «Νησιού» βεβαίως να είναι μακράν οι πιο απρόβλεπτες σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Επιλέγουμε την Άρσεναλ και την Στόουκ και αναμένουμε το 2/2!  



Με «όπλο» το μομέντουμ η Άρσεναλ, παίρνει την πρώτη νίκη μετά το 2015 απέναντι στην ΚΠΡ η Στόουκ!

Δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται εδώ ο Big Ben, όταν έρχεται Σαββατοκύριακο και η «μάχη» σε Premier League και Championship γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Έχει βρει δύο άσσους και αναμένει απλώς την επιβεβαίωση!

Αναλυτικότερα, το πρώτο εξ΄ αυτών, είναι η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» το θέλουν πολύ το ματς και βρίσκονται και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους «κόκκινους διαβόλους». Προέρχονται από το «διπλό» κόντρα στην Τσέλσι με 4-2 και αυτό που θέλουν είναι να κάνουν το 2/2 σε ντέρμπι, προκειμένου να αναπληρώσουν τις τρεις σερί ήττες που υπέστησαν, με ένα απρόβλεπτο… εξάποντο.

Από την άλλη, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, ναι μεν βλέπει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει και τον Έρικ Τεν Χαγκ να την αναλαμβάνει το καλοκαίρι, όμως εξακολουθεί και είναι η… ίδια ομάδα. Δεν παίζει καλά, δεν δημιουργεί φάσεις, δέχεται εύκολα γκολ και η τριάδα των «Τζόουνς – Μαγκουάιρ και Λίντελοφ», ομολογουμένως δεν μπορεί να λύσει τα ζητήματα.

Θα επιλέξει λοιπόν το μομέντουμ, το κίνητρο και την –αντικειμενικά- καλύτερη ομάδα, την Άρσεναλ, η οποία μπορεί να πάρει το ντέρμπι και να συνεχίσει να διεκδικεί την 4η θέση, μην έχοντας άλλωστε δει την εστία της να παραβιάζεται από τους φιλοξενούμενους στην Premier League, στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Βόρειο Λονδίνο.

Την ίδια ώρα, πολύ καλό σημείο είναι και ο άσσος της Στόουκ με την ΚΠΡ, μιας και οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την χειρότερη ομάδα σε συγκομιδή, σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το «Μπριτάνια» άλλωστε έχει δυναμική, η Στόουκ έχει στόχους και μένει να δούμε αν η παράδοση που την θέλει να μην κερδίσει την ΚΠΡ από το 2015… «σπάσει»!

Πρόταση του Big Ben:

(14:30) Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1

(17:00) Στόουκ – ΚΠΡ 1