Ο Τσιμίκας απέδειξε το αυτονόητο και συνεχίζει να διαψεύδει τους επικριτές του! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης απέναντι στην Μπενφίκα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μοιράζοντας δύο ασίστ και κλείνοντας στόματα σε εκείνους που ακόμη και σήμερα δεν πιστεύουν ότι ο Έλληνας μπακ δεν μπορεί να βρίσκεται στη Λίβερπουλ.



Ο Τσιμίκας απέδειξε το αυτονόητο και συνεχίζει να διαψεύδει τους επικριτές του! (vid)

Καλοχτυπημένο κόρνερ για το κεφάλι του Κονατέ και μία εξαιρετική σέντρα, συστημένη για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Κοινός παρονομαστής για τις δύο φάσεις, το αριστερό πόδι του Κώστα Τσιμίκα, που όχι μόνο πήρε φανέλα βασικού σε έναν προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ αλλά μοίρασε δύο ασίστ και ανακηρύχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας μπακ δεν έχει σταματήσει να προπονείται σκληρά από την ώρα που κέρδισε τη μεταγραφή του στους «ρεντς» και φέτος διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές του, δίνοντας στον Κλοπ την ευκαιρία να του δίνει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν «έτυχε» να αγωνιστεί στην Λίβερπουλ. Δεν έκανε ένα ανούσιο πέρασμα χωρίς να αφήσει το στίγμα του. Έγινε τραγούδι στα χείλη των οπαδών και πλέον είναι ένας «scouser», ένα παιδί της πόλης. Απέδειξε το αυτονόητο, δηλαδή πως η σκληρή δουλειά δεν σταματάει ποτέ και πως κάποια μέρα θα ανταμειφθείς για αυτή.

Ο «Τσίμι» ανταμείβεται κάθε ημέρα που προπονείται μαζί με τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Πάλεψε και συνεχίζει ακόμα να προσπαθεί για να βελτιωθεί και να κερδίσει τις ευκαιρίες του.

Ωστόσο, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Αρκετοί του ασκούν διαρκώς κριτική και τον περιμένουν στην γωνία για το παραμικρό λάθος. Όμως εκείνος δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Συνεχίζει την σκληρή δουλειά, βοηθάει την ομάδα του με όποιο τρόπο μπορεί και ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την προϋπόθεση πως η Λίβερπουλ θα ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ και θα τα παίξει όλα για όλα στον τελικό του Παρισιού.

Στράτος Μαρίνος