Πολύ «ψηλά» ο άσoς της Άρσεναλ, σκοράρει και δεν… χάνει η Μίλτον Κέινς Ντονς!

Σαββατοκύριακο σημαίνει…  στοίχημα και στοίχημα σημαίνει Σαββατοκύριακο! Η ώρα για την συνέχιση των εθνικών πρωταθλημάτων ήρθε και πάλι και ο Big Ben επιλέγει δύο παιχνίδια και σας τα παρουσιάζει!  



Πολύ «ψηλά» ο άσoς της Άρσεναλ, σκοράρει και δεν… χάνει η Μίλτον Κέινς Ντονς!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η έναρξη της 32ης αγωνιστικής της Premier League και όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μπορούσε ο Big Ben να μην μοιραστεί μαζί σας τις προτάσεις του, προκειμένου το θέαμα που θα αντικρίσουμε, να μην αποκτήσει και ένα στοιχηματικό νόημα.

Επέλεξε δύο αναμετρήσεις. Ξεκινάμε από τον άσσο της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν τη νίκη απέναντι στην Μπραίτον, αλλά συνήθως δεν πραγματοποιούν συνεχόμενες νίκες απέναντί της.

Ωστόσο, το 0-0 του πρώτου γύρου, κάνει τον Big Ben να πιστεύει πως η… γκέλα έγινε και πως η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Οι «γλάροι» δυσκολεύονται να σκοράρουν, έχουν συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες της Premier League το τελευταίο δίμηνο και πιθανότατα, το «Έμιρεϊτς» δεν είναι η κατάλληλη έδρα για να ανακτήσουν την χαμένη τους ψυχολογία.

Όσον αφορά την δεύτερη πρόταση, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις μικρότερες κατηγορίες και πάμε στην αναμέτρηση της Γουίμπλεντον με την Μίλτον Κέινς Ντονς, με φαβορί τους φιλοξενούμενους, που έχουν και την καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας.

Έχουν συγκεντρώσει 41 βαθμούς σε 20 ματς και από τα 14 «διπλά» που έχουν κάνει σε όλες τις διοργανώσεις, τα οκτώ έχουν έρθει με αμφότερες ομάδες να έχουν σκοράρει. Παίζουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων με κάλυψη και το Goal/Goal, σε μία απόδοση που κανείς θα έλεγε… όχι!

Πρόταση του Big Ben:

Άρσεναλ – Μπράιτον 1

Γουίμπλεντον – Μίλτον Κέινς Ντονς 2 και Goal/Goal