Ο Μπόουεν μόνο... σπαθιά δεν έχει καταπιεί φέτος! (vid)

Άλλο ένα γκολ τεράστιας σημασίας κι ας μην είναι στράικερ. Άλλη μια βραδιά που ο Τζάροντ Μπόουεν έκανε το καλύτερο δυνατό για την Γουέστ Χαμ πετυχαίνοντας το 14ο προσωπικό του τέρμα για τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Τί άλλο να κάνει αυτό το παιδί που μόνο... σπαθιά δεν έχει καταπιεί φέτος; 



Ο Μπόουεν μόνο... σπαθιά δεν έχει καταπιεί φέτος! (vid)

Τα «σφυριά» τον βλέπουν και ... προσεύχονται το φορμάρισμά του να συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της σεζόν. Και να οδηγήσει με τη μεγαλύτερη ασφάλεια προς την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. 

Η Γουέστ Χαμ αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο από το φινάλε του πρώτου μέρους κόντρα στην Λυών, στον  πρώτο ευρωπαϊκό προημιτελικό των τελευταίων 41 ετών στην ιστορία της, κατάφερε να προηγηθεί, ωστόσο, ισοφαρίστηκε στο τελικό 1-1 του ματς από τον Εντομπελέ. 

Ο Τζάροντ Μπόουεν πέτυχε το 10ο προσωπικό του γκολ σε εντός έδρας ματς για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του Λονδίνου, όντας ο πρώτος που το καταφέρνει μετά από το 2006 για το κλαμπ. 

Σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 14 γκολ και έχει μετρήσει και 11 ασίστ, ενώ, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, είναι ο κορυφαίος Άγγλος σε επίπεδο συμμετοχής σε γκολ. Έχει 17 στο σύνολο, με 9 δικά του τέρματα και 8 ασίστ, με τον Κέιν να είναι στα ίδια και τον Μέισον Μάουντ ν' ακολουθεί με 15. 

Κώστας Ζάλιαρης