Τότεναμ: Πρώτη στα γκολ στο 2022, τρίτη στη συγκομιδή βαθμών με Κόντε! (vid)

Η 5άρα της Τότεναμ στην Νιούκαστλ προκαλεί ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ο Κόντε παρουσιάζει πλέον κάτι πολύ βελτιωμένο στον αγωνιστικό χώρο και τα «σπιρούνια» έχουν καταφέρει ν' αναδειχθούν σε... μηχανή των γκολ μέσα στο 2022, έχοντας συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς μονάχα από τις Λίβερπουλ και Σίτι με τον Κόντε στον πάγκο! 



Τότεναμ: Πρώτη στα γκολ στο 2022, τρίτη στη συγκομιδή βαθμών με Κόντε! (vid)

Τα «σπιρούνια» μπορεί να είδαν τις «καρακάξες» να προηγούνται στο Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, όχι απλά είχαν όλες τις απαντήσεις, αλλά σκόρπισαν την ομάδα του Έντι Χάου στους... πέντε ανέμους. 

Αυτά τα πέντε τέρματα ανέβασαν το σύνολο των γκολ της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ στα 30 μέσα στο 2022 και αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που παρατηρείται στο κορυφαίο πρωτάθλημα στο τρέχον ημερολογιακό έτος μέχρι και αυτή τη στιγμή. 

Παράλληλα, μπορεί ο Αντόνιο Κόντε στο ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ ν' αντιμετώπισε προβλήματα, εντάσεις και να... προσποιήθηκε κι εκείνος ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί, όμως, το πράγμα δείχνει να έχει μπει σε μια βάση για σταθερή τροχιά. 

Είναι ενδεικτικό πως η Τότεναμ από το ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου, έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς, που είναι λιγότεροι μονάχα από τις Λίβερπουλ και Σίτι που έχουν μετρήσει από 50. 

 

Κώστας Ζάλιαρης