Κέιν: Κι όμως είναι ακόμα εδώ! (vid)

Ο Χάρι Κέιν άργησε, αλλά είναι παρών και το κάνει με εκκωφαντικό τρόπο στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2022, έχοντας κατακτήσει κάθε κορυφή σε σημαντικές στατιστικές κατηγορίες!  



Κέιν: Κι όμως είναι ακόμα εδώ! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός άκουσε από τον Νταβίντ Ζινολά να τον χαρακτηρίζει... Μαραντόνα και σίγουρα μαζί του η Τότεναμ καταφέρνει να παρουσιάζει κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ πιο οργανωμένο και πολύ πιο αποτελεσματικό στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά και το ματς με την Νιούκαστλ το απόγευμα της Κυριακής, ο Κέιν πρόσθεσε ακόμα μια ασίστ στον λογαριασμό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αυτή τη στιγμή έχει 5 μέσα στο 2022, όντας πρώτος, μαζί με τον συμπαίκτη του, Ντέγιαν Κολουσέφσκι που μετράει τις ίδιες.

Βέβαια, σε επίπεδο συμβολής στα γκολ στο τρέχον ημερολογιακό έτος, ο Άγγλος διεθνής απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Κοντά του βλέπει μονάχα τον... αγαπημένο του, Χέουνγκ – Μιν Σον, με τον οποίο η συνεργασία τους είναι τέτοια που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Μαζί με τα 8 τέρματα που έχει πετύχει ο Κέιν, φτάνει τη συμμετοχή του στα 13 γκολ για τα «σπιρούνια» και ο Νοτιοκορεάτης κολλητός του έχει 10 (6 τέρματα και 4 ασίστ) μέσα στο 2022 και έπειτα έρχεται ο Ιβάν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ με 7 γκολ και 1 ασίστ...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης