«Ο Σαλάχ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και μένει για πάντα στο Άνφιλντ»

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, με τον «Φαραώ» να είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ρεντς» που θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ  μέχρι και το τέλος της καριέρας του.



«Ο Σαλάχ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και μένει για πάντα στο Άνφιλντ»

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ, δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mirror»,  ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες των «ρεντς» για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τις 500.000 λίρες, ποσό που θα τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο Νησί.

Το συμβόλαιο του «Φαραώ» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και ήδη έχει προσελκύσε το ενδιαφέρον από μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο αν ανανεώσει τη συμφωνία του με τη Λίβερπουλ τότε θα περάσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στο Άνφιλντ, εκεί που βρέθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 5 χρόνια.

 

Στράτος Μαρίνος