Σάουθγκεϊτ για τις αποδοκιμασίες στον Μαγκουάιρ: «Είναι αστείο» - Πήρε θέση και ο Κέιν (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας χαρακτήρισε αστεία την αντιμετώπιση του Χάρι Μαγκουάιρ από τους οπαδούς ενώ ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως είναι λάθος να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης που έχει βοηθήσει τόσο πολύ την ομάδα τα τελευταία χρόνια.



Σάουθγκεϊτ για τις αποδοκιμασίες στον Μαγκουάιρ: «Είναι αστείο» - Πήρε θέση και ο Κέιν (vid)

Η Αγγλία πήρε ακόμη μία νίκη, αυτή  τη φορά επικρατώντας με το άνετο 3-0 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, με τους Γουότκινς, Στέρλινγκ και Μινγκς να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα του Σανκαρέ.

Ωστόσο, πριν από το παιχνίδι, μία μεγάλη μερίδα των οπαδών που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ αποδοκίμασαν τον Χάρι Μαγκουάιρ, επισκιάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση των «τριών λιονταριών». Για το γεγονός μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τονίζοντας πως η κίνηση των οπαδών είναι «αστεία».

«Νομίζω πως η αντιμετώπιση ήταν αστεία. Απολύτως αστεία. Δεν το καταλαβαίνω. Ό,τι έχει κάνει για εμάς, είναι εκπληκτικό. Είτε θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό είτε όχι. Φοράει τη φανέλα της εθνικής και όχι μόνο πρέπει να σεβόμαστε κάποιον που φοράει αυτή τη φανέλα, αλλά όταν έχει παίξει στο επίπεδο που έχει παίξει, με τις εμφανίσεις που έχει κάνει, θα έπρεπε να είναι ευρέως αποδεκτός.

Η ομάδα είναι απόλυτα ενωμένη και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές και θα το ξεπεράσουμε. Δε ξέρω για τα σόσιαλ μίντια ή για τις γνώμες των παλαίμαχων που επηρεάζουν. Δεν ήταν ποτέ αποδεκτά. Γιατί, θα παίξουν καλύτερα οι παίκτες; Οι οπαδοί πρέπει να υπερασπίζονται την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάουθγκεϊτ.

 

Θέση για τις αποδοκιμασίες πήρε και ο Χάρι Κέιν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Έχουμε δουλέψει σκληρά για να ξαναχτίσουμε τη σύνδεσή μας με τους οπαδούς της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια, οπότε το να ακούσουμε τον Χάρι Μαγκουάιρ να αποδοκιμάζεται στο Γουέμπλεϊ πριν από την έναρξη δεν ήταν σωστό. Το γεγονός είναι ότι ήταν εξαιρετικός στο γήπεδο και ήταν λογικός. Οι τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις όλων μας το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο να το καταλάβουμε. Δεν του αξίζει αυτή η υποδοχή. Έχει πλήρη υποστήριξη στα αποδυτήρια και θα έπρεπε να έχει το ίδιο από κάθε οπαδό της Αγγλίας».

Στράτος Μαρίνος