Ο 14χρονος, Γουέιν Ρούνεϊ, φώναξε στον Φέργκιουσον «άντε γαμ@@$$@» όταν ο Σερ Άλεξ ήθελε να του μιλήσει για την Γιουνάιτεντ!

Μερικά χρόνια προτού τελικά φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε βρίσει αισχρά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίχως καν να του μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν ο Σκωτσέζος θρύλος ήθελε να μιλήσει στον τότε 14χρονο ποδοσφαιριστή για να τον πάρει στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων»! Ο 14χρονος, Γουέιν Ρούνεϊ, φώναξε στον Φέργκιουσον «άντε γαμ@@$$@» όταν ο Σερ Άλεξ ήθελε να του μιλήσει για την Γιουνάιτεντ!

Ο νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι ανάμεσα σε πολλά άλλα που είπε στην Sun, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το τηλεφώνημα του θρυλικού πρώην προπονητή στο σπίτι του Ρούνεϊ για να του εκφράσει το ενδιαφέρον του. 

Ο Σερ Άλεξ ήθελε να μιλήσει με τον τότε 14χρονο Γουέιν, η μητέρα του ήταν εκείνη που τον φώναξε για να πάρει το ακουστικό, όμως, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ είχε φωνάξει τότε: «Πες του να πάει να γαμ#$@%#$»

Μερικά χρόνια αργότερα μάλλον ήταν πιο σωστό το timing και ο Ρούνεϊ πήρε το δρόμο από την πλευρά του Λίβερπουλ προς την κόκκινη του Μάντσεστερ. 

Κώστας Ζάλιαρης