Η Τσέλσι παραμένει ενωμένη στο γήπεδο και μετράει σερί νίκες

Άνδρες και γυναίκες στην Τσέλσι αφήνουν στην άκρη την αβεβαιότητα και όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά, μπαίνουν στο γήπεδο για να τιμήσουν τη φανέλα που φορούν και έχουν καταφέρει να καταγράψουν σερί νικών που αποτυπώνουν έναν ενωμένο σύλλογο! 



Η Τσέλσι παραμένει ενωμένη στο γήπεδο και μετράει σερί νίκες

Η αλήθεια είναι πως το πράγμα έχει ηρεμήσει πολύ συγκριτικά με τον πανικό των πρώτων ημερών των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς και το κατάμαυρο σύννεφο που είχε απλωθεί πάνω από το μέλλον της Τσέλσι. 

Κι όμως, η ομάδα των ανδρών, αλλά και αυτή των γυναικών, εξ αρχής έδειξαν ότι θα παραμείνουν με πίστη στο κλαμπ και θα κάνουν τα πάντα για τις νίκες όταν θα πατούν το χορτάρι. 

Αυτή τη στιγμή το σύνολο του Τόμας Τούχελ έχει σερί έξι νικών και οι παίκτριες της Έμα Χέις μετά και το διαστημικό 9-0 επί της Λέστερ την Κυριακή, μετρούν πέντε διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. 

Εν αναμονή των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό, με την διορία για την κατάθεση των τελικών προτάσεων να έχει πάει στις 11 του Απρίλη, οι ποδοσφαιρικές ομάδες των «μπλε» παραμένουν απόλυτα προσηλωμένες στις υποχρεώσεις τους εντός γηπέδου... 

Κώστας Ζάλιαρης