Η FA «μισθώνει» 100 λεωφορεία για τη μεταφορά των οπαδών στο «Γουέμπλεϊ» για τον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι!

Ο ημιτελικός του FA Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, με την αγγλική ομοσπονδία να διαθέτει 100 λεωφορεία για τους οπαδούς των δύο ομάδων για να μεταφερθούν στο Λονδίνο, λόγω των προβλημάτων στις γραμμές των τρένων.



Η FA «μισθώνει» 100 λεωφορεία για τη μεταφορά των οπαδών στο «Γουέμπλεϊ» για τον ημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι!

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 16 Απριλίου για τον ημιτελικό του FA Cup, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στις 10 Απριλίου για το πρωτάθλημα.

Αρκετή μουρμούρα είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στους οπαδούς των δύο διεκδικητών, καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο του Απριλίου, κανένα τρένο δεν θα μπορεί να φτάσει στο Λονδίνο λόγω έργων στις γραμμές. Έτσι, οι φίλοι των «ρεντς» και των «σίζιτενς» δεν θα μπορούσαν να φτάσουν στην πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των ομάδων τους.

Ωστόσο, η αγγλική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως θα διαθέσει 100 λεωφορεία από Άνφιλντ και Μάντσεστερ για να μεταφέρουν δωρεάν τους οπαδούς μέχρι το Γουέμπλεϊ για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Βέβαια, αυτή η λύση μοιάζει να μην είναι επαρκής καθώς στο γήπεδο αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός θεατών που όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί από τα πούλμαν που διέθεσε η ομοσπονδία.

 

Στράτος Μαρίνος