Ο Κριστιάνο έχει το καλύτερο συμβόλαιο στην Πρέμιερ, τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ στο Top-5 των μισθών!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ σε μηνιαία βάση, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τέσσερις δικούς της παίκτες στο Top-5 των πιο παχυλών μισθών του πρωταθλήματος! 



Ο Κριστιάνο έχει το καλύτερο συμβόλαιο στην Πρέμιερ, τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ στο Top-5 των μισθών!

Ο CR7 έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που του αποφέρει το μεγαλύτερο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό - μεικτά - σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή! 

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να τον πάρει πίσω στο Μάντσεστερ, όμως, διόλου σίγουρη είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Λίγκας για την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το γεγονός πως στο Top-5 των πιο καλών μισθών του πρωταθλήματος βρίσκονται τέσσερις παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», εκ των οποίων οι Σάντσο και Βαράν που δίχως αμφιβολία δεν έχουν προσφέρε τ' αναμενόμενα, φανερώνει την τεράστια αδυναμία της Γιουνάιτεντ να δει το οικονομικό κομμάτι ν' ανταποκρίνεται στο χορτάρι. 

Σφήνα στους πέντε καλύτερους μεικτούς μισθούς στην Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στη Σίτι καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης