Και μακριά από το «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ κάνει απίθανα πράγματα με ρεκόρ 30ετίας!

Το πέρασμα από το City Ground με το 1-0 επί της Φόρεστ και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου προστέθηκε στο σερί που «τρέχει» η Λίβερπουλ αναφορικά με τις εκτός έδρας νίκες και σε αυτό το κομμάτι οι «κόκκινοι» έχουν φτάσει σε κορυφαία επίδοση που είχε να σημειωθεί περισσότερα από 30 χρόνια! 



Και μακριά από το «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ κάνει απίθανα πράγματα με ρεκόρ 30ετίας!

Πήρε το Λιγκ Καπ, διεκδικεί το Κύπελλο, την κορυφή της Πρέμιερ, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπαίνει Απρίλης και η Λίβερπουλ είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους συμμετέχοντας σε όλες τις πιθανές διοργανώσεις και έχοντας κατακτήσει τη μια εγχώρια που έχει ολοκληρωθεί. 

Οι «κόκκινοι» το βράδυ της Κυριακής πέρασαν και από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τεράστια δυσκολία φτάνοντας στο 1-0 με το γκολ του Ζότα από ασίστ του Τσιμίκα κι έτσι οι Πρωταθλητές του 2020 συνεχίζουν στα ημιτελικά του FA Cup. 

Αυτή η νίκη που ήρθε μακριά από το «Άνφιλντ» ήταν η 7η διαδοχική on the road σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος. Μια τέτοια επίδοση είχε να κάνει την εμφάνισή της για το κλαμπ του λιμανιού, για περισσότερα από 30 χρόνια! 

Πιο συγκεκριμένα, το αντίστοιχο σερί 7 αγώνων δίχως αρνητικό αποτέλεσμα είχε ολοκληρωθεί τον Φλεβάρη του 1982 και το αμέσως επόμενο ήταν τον Μάρτιο του 1988.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης