Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ πέτυχε για 80η φορά 4+ γκολ και δεν έχει ανταγωνισμό! (vid)

Οι «πολίτες» πήραν άνετα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του FA Cup, πετυχαίνοντας για ακόμη μία φορά 4 ή περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στη σχετική κατηγορία.



Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ πέτυχε για 80η φορά 4+ γκολ και δεν έχει ανταγωνισμό! (vid)

Μπορεί να δυσκολεύτηκε μέχρι το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup, επικρατώντας με 4-1 της Σαουθάμπτον στο St Marys’s. Οι «πολίτες» πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, χάρη στο γκολ του Στέρλινγκ αλλά και το αυτογκόλ του Λαπόρτ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Όμως στη συνέχεια μίλησε η κλάση των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέσα σε 15 λεπτά για το τελικό 4-1. Αυτή ήταν η 80η φορά που οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα πετυχαίνουν 4 ή περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα, σε μία κατηγορία που μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.

Μόνο η Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά στους αριθμούς της «εξωγήινης» Σίτι, έχοντας πετύχει 4+ γκολ σε 58 περιπτώσεις από τότε που ο Γκουαρδιόλα έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως έχει ακόμη πολύ δρόμο αν θέλει να μειώσει τη διαφορά.

Στράτος Μαρίνος