Τσέλσι: Προκρίθηκε και έκανε… 21 με «μηδέν» παθητικό απέναντι στη Μίντλεσμπρο!

Μία πολύ σοβαρή Τσέλσι έκανε την εμφάνισή της απέναντι στη Μίντλεσμπρο στον προημιτελικό του FA Cup, με τους «μπλε» να επικρατούν με 2-0 και να πανηγυρίζουν την 9η σερί επικράτησή τους κόντρα στην «Μπόρο», δίχως μάλιστα να δεχθούν και γκολ!



Τσέλσι: Προκρίθηκε και έκανε… 21 με «μηδέν» παθητικό απέναντι στη Μίντλεσμπρο!

Πιο εύκολα από ότι και η ίδια θα πίστευε, πέρασε η Τσέλσι στους «4» του FA Cup, με τους «μπλε» να είναι απόλυτα σοβαροί και να αναζητούν το πρώτο τους Κύπελλο Αγγλίας μετά το 2018!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε με 2-0, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άμεση συνέπεια αποτέλεσε η διατήρηση ενός σερί που «τρέχει» από τον Φεβρουάριο του 2007!

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Τσέλσι έχει τεθεί αντιμέτωπη με τη Μίντλεσμπρο τα τελευταία 15 χρόνια σε εννέα περιπτώσεις, μετρώντας ισάριθμες επικρατήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας!

Παράλληλα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως με τα σημερινά γκολ της, έφτασε τα 21 στο εν λόγω διάστημα, δίχως να έχει «πληγωθεί» ούτε μία φορά. Η «Μπόρο» δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα απέναντί της, ενώ στην σημερινή αναμέτρησή τους, δεν πραγματοποίησε εντός εστίας τελική προσπάθεια για 80 λεπτά.

Κάπως έτσι, οι Λονδρέζοι συνεχίσουν στο FA Cup, έχουν χάσει μόλις δύο φορές στα 25 τελευταία ματς τους, ενώ αισίως μετρούν και έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Όχι και άσχημα για μία ομάδα που δεν έχει ισχυρό άνδρα στη διοίκησή της, την δεδομένη χρονική στιγμή!

Δημήτρης Μανάκος