Ο Τούχελ είναι... το μυστικό της πρόκρισης απέναντι στην Ρεάλ (vids)

Ναι μεν η Ρεάλ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν έχει νικήσει ποτέ την Τσέλσι, ωστόσο, τον δικό του ρόλο παίζει και ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε». Αυτός, δεν έχει φύγει ηττημένος ποτέ από το γήπεδο σε αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ όταν έχει αντιμετωπίσει τους «μερένγκες»!  



Ο Τούχελ είναι... το μυστικό της πρόκρισης απέναντι στην Ρεάλ (vids)

Ο Τόμας Τούχελ που ανέλαβε την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2021, οδήγησε την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ παντελώς ανέλπιστα, με επιτυχία εις βάρος της Ρεάλ στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ήρθε και το Super Cup αργότερα και τώρα πλέον οι «μπλε» είναι και πρωταθλητές κόσμου μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η ταλαιπωρημένη, λόγω των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, Τσέλσι, κληρώθηκε με την Ρεάλ στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας κόντρα στους Μαδριλένους είναι... ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου.

Ο Τόμας Τούχελ δεν έχει ηττηθεί σε ΚΑΝΕΝΑ από τα έξι ματς που έχει αντιμετωπίσει τους «μερένγκες» στο τουρνουά και κανείς τεχνικός δεν έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητος όταν έχει αντιμετωπίσει την Ρεάλ με τέτοια συχνότητα.

Ο Γερμανός προπονητής μετράει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, ξεκινώντας φυσικά από τις αναμετρήσεις που τον είχαν βρει στην τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016 (2-2 και τα δυο ματς). Επόμενη... πρόκληση κόντρα στην «βασίλισσα» ήταν τα παιχνίδια στα οποία ο Τούχελ καθοδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μάλιστα τότε και μια μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 το 2019.

Φυσικά οι ημιτελικοί της σεζόν 2020-2021, με τον Καντέ να κάνει φοβερά πράγματα, βρήκαν τον Τούχελ να πανηγυρίζει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Ντραγκάο και αργότερα την κατάκτηση του τροπαίου στο ματς με την Σίτι...



 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης