Η Αϊντχόφεν επόμενο εμπόδιο της Λέστερ

Η αγγλική εκπρόσωπος στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση για φέτος, Λέστερ, κληρώθηκε με την Αϊντχόφεν στα προημιτελικά του Europa Conference League μετά την επιτυχία εις βάρος της Ρεν.  



Η Αϊντχόφεν επόμενο εμπόδιο της Λέστερ

Οι «αλεπούδες» μετά τον όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ με τις Νάπολι, Λέγκια Βαρσοβίας και Σπαρτάκ Μόσχας, βρέθηκαν στα playoffs του Conference League και αφού η Ράντερς δεν θα μπορούσε φυσικά να σταθεί σοβαρό εμπόδιο, η αγγλική ομάδα πέρασε στους «16».

Η Ρεν έβαλε δύσκολα στην Λέστερ, όμως εκείνη πέρασε και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αϊντχόφεν.

Και η PSV προέρχεται από το Γιουρόπα Λιγκ φέτος και δεν κατάφερε να συνεχίσει εκεί μετά το γκρουπ στο οποίο συμμετείχε με τις Στουρμ Γκρατς, Μονακό και Σοσιεδάδ.

Στα Playoffs του Conference κοντραρίστηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ παίρνοντας πρόκριση... οριακά, ενώ, στους «16» έστειλε εκτός την Κοπεγχάγη του Ζέκα – που εδώ και μήνες είναι τραυματίας λόγω ρήξη χιαστού – για να προχωρήσει στα προημιτελικά.

Τα ζευγάρια:

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Λέστερ – Αϊντχόφεν

Ο νικητής του Λέστερ – PSV θα είναι γηπεδούχους στο πρώτο ματς των ημιτελικών κόντρα στον νικητή του Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα. Αντίστοιχα, ο νικητής του Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο πρώτο ματς αυτόν που θα προχωρήσει από το Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης