Μάντσεστερ Σίτι: Ο αποκλεισμός της συμπολίτισσας και τα ματς με τον Σιμεόνε στο… γκολ, προειδοποιούν τον Γκουαρδιόλα!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να είναι το απόλυτο φαβορί για να παρευρεθεί στους «4» του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο Τσόλο Σιμεόνε έχει τον τρόπο του κόντρα στον Πεπ Γκουαρδιόλα! Το πρόσφατο παρελθόν άλλωστε αυτό αποδεικνύει, την ώρα που η πρόκριση των Ισπανών επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… προειδοποιεί!



Μάντσεστερ Σίτι: Ο αποκλεισμός της συμπολίτισσας και τα ματς με τον Σιμεόνε στο… γκολ, προειδοποιούν τον Γκουαρδιόλα!

Πρόκειται σαφώς για μία ευνοϊκή κλήρωση για τη Μάντσεστερ Σίτι, αν αναλογιστεί κανείς πως οι «πολίτες» δεν θα συναντηθούν στα προημιτελικά του Champions League με αγγλική ομάδα, αλλά και με την Μπάγερν Μονάχου!

Στον δρόμο τους όμως δεν εμφανίστηκε μία εκ των Βιγιαρεάλ και Μπενφίκα, αλλά η απρόβλεπτη Ατλέτικο Μαδρίτης. Μία ομάδα που συνηθίζει να κάνει υπερβάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πράγμα που απέδειξε και κόντρα στην συμπολίτισσα της Σίτι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέσπασαν ισοπαλία στην Ισπανία, αλλά η τακτική του Σιμεόνε στην Αγγλία τους περιόρισε σε τεράστιο βαθμό. Νίκη με… μισό-μηδέν για την Ατλέτικο, «μηδέν» φάσεις πίσω, καμία τελική προσπάθεια από τον Ρονάλντο εντός εστίας και πρώτη πρόκριση του Αργεντινού απέναντι στον Πορτογάλο, μετά από τέσσερις αποκλεισμούς.

Συνεπώς, ουδείς μπορεί να πει πως η Σίτι δεν είναι το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει, πριν καν αγωνιστεί! Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στις τρεις φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι, δεν έχουμε δει ισοπαλία και το ματς έχει κριθεί στο… γκολ, με τον Πεπ να έχει κερδίσει μία φορά στην Ισπανία, πριν από μία δεκαετία!

Δημήτρης Μανάκος