Deja Vu για Τσέλσι, προσεκτικά για Λίβερπουλ και φαβορί η Σίτι!

Δεν θα έχουμε τελικά αγγλικό εμφύλιο στα προημιτελικά του Champions League! Η Μάντσεστερ Σίτι συναντά την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Τσέλσι την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα εντυπωσιακό ματς δίχως ξεκάθαρο φαβορί, ενώ η Λίβερπουλ θα παίξει την πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα, με την ρεβάνς στο Άνφιλντ!



Deja Vu για Τσέλσι, προσεκτικά για Λίβερπουλ και φαβορί η Σίτι!

Η κλήρωση έγινε, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι έμαθαν τους αντιπάλους τους και όλα τα φώτα στρέφονται πλέον στις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League στις 5/6 Απριλίου και στους επαναληπτικούς μία εβδομάδα αργότερα!

Τι διαπιστώσαμε από την διαδικασία που προηγήθηκε; Πως η κληρωτίδα είχε κέφια, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι τέθηκε αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λίβερπουλ θα παίξει την θέση της για τα ημιτελικά κόντρα στην Μπενφίκα, με την ρεβάνς στο Άνφιλντ και η Τσέλσι συναντά τον Κάρλο Αντσελότι, όντας αρχικά γηπεδούχος, στην ρεβάνς του περσινού ημιτελικού, με τους Μαδριλένους να θέλουν να είναι αυτοί που θα θέσουν φέτος εκτός συνέχειας τους Λονδρέζους!

Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League: 

Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπενφίκα - Λίβερπουλ

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου

Όσον αφορά το νικητή του Σίτι – Ατλέτικο, αυτός θα τεθεί αντιμέτωπος με το ζευγάρι Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό και αντιστοίχως η Λίβερπουλ αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Πορτογάλων, θα βρει στον δρόμο της είτε την Μπάγερν Μονάχου, είτε την Βιγιαρεάλ!

Τυπικά γηπεδούχος στον μεγάλο τελικό η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τα Μπενφίκα – Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ – Μπάγερν!

Ημερομηνίες προημιτελικών: 5-6 Απριλίου, 12-13 Απριλίου

Ημερομηνίες ημιτελικών: 26-27 Απριλίου, 3-4 Μαΐου

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου!

Δημήτρης Μανάκος