Το πάθος του Φιρμίνο και η αγάπη του για… την Άρσεναλ δεν κρύβονται (vid)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκόραρε για ακόμη μία φορά απέναντι στην «αγαπημένη» του Άρσεναλ και έτρεξε να πανηγυρίσει το τέρμα του στην αγκαλιά των φίλων της Λίβερπουλ που είχαν ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο, αποδεικνύοντας πόσο πολύ θέλει να φέρει το πρωτάθλημα στο Άνφιλντ.



Το πάθος του Φιρμίνο και η αγάπη του για… την Άρσεναλ δεν κρύβονται (vid)

Η Λίβερπουλ «άλωσε» για ακόμη μία φορά το Έμιρεϊτς, πήρε το τρίποντο και μείωσε στο -1 την διαφορά της από την Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας φωτιά στη μάχη για την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ζότα άνοιξε το σκορ στο 54’ και 8 λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών Ρομπέρτο Φιρμίνο έκανε το καθήκον του και σκόραρε απέναντι στο αγαπημένο του «θύμα». Αυτό ήταν το 9ο γκολ του «Μπόμπι» κόντρα στην Άρσεναλ, τα περισσότερα που έχει πετύχει οποιοσδήποτε παίκτης των «ρεντς» κόντρα στους «κανονιέρηδες» και δεν θα μπορούσε να το γιορτάσει με καλύτερο τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήδηξε τις διαφημιστικές πινακίδες και έτρεξε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της Λίβερπουλ που ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο, πέφτοντας στην αγκαλιά τους. Στο Μέρσεϊσαϊντ γνωρίζουν πως η μάχη για το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολη, όμως το πάθος του Φιρμίνο και τον υπόλοιπων παικτών τους δίνει ακόμη περισσότερη πίστη.

 

 

Στράτος Μαρίνος