Χωρίς κόσμο στο Champions League η Τσέλσι αν προκριθεί!

Δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα ματς της Τσέλσι στο Champions League οι φίλοι της, με το «Στάμφορντ Μπριτζ» να κλείνει στην Ευρώπη και να μην τίθενται σε ισχύ, όσα λαμβάνουν χώρα στην Premier League με τους κατόχους διαρκείας!



Χωρίς κόσμο στο Champions League η Τσέλσι αν προκριθεί!

Μπορεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να φημολογείται πως θα δεχθεί την πιο σοβαρή οικονομική πρόταση για την πώληση της Τσέλσι μέχρι την Παρασκευή, όμως προς το παρόν η ομάδα που έχει στην κατοχή του εξακολουθεί να έχει συνέπειες από τα πεπραγμένα του!

Αναλυτικότερα, πέρα από την Βρετανία, και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς, πράγμα που σημαίνει πως όσα ισχύουν στην Premier League, δεν αφορούν και τα ματς του Champions League.

Για τον λόγο αυτό, αν η Τσέλσι προκριθεί απέναντι στην Λιλ, δεν θα φιλοξενεί κόσμο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους κατόχους διαρκείας να μην έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Άμεση συνέπεια, το γεγονός πως οι «μπλε» θα παίζουν κεκλεισμένων τις υπόλοιπες αναμετρήσεις τους στο Λονδίνο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Δημήτρης Μανάκος