Κριστιάνο Ρονάλντο: Χατ-τρικ στην Πρέμιερ μετά από 14 χρόνια και δυο μήνες (vids)

Πιτσιρικάκι ήταν στο αμέσως προηγούμενο. Τώρα είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ και ο κορυφαίος γκολτζής στα χρονικά ολόκληρου του αθλήματος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 14 χρόνια και δυο μήνες, έχοντας σκοράρει για πρώτη φορά τρεις φορές σε ματς του πρωταθλήματος τον Ιανουάριο του 2008!  



Κριστιάνο Ρονάλντο: Χατ-τρικ στην Πρέμιερ μετά από 14 χρόνια και δυο μήνες (vids)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε μόνος του ότι δεν υπήρχε περίπτωση ν' αφήσει την Τότεναμ να πάρει κάτι από το ματς του «Ολντ Τράφορντ». Και έχοντας ακούσει πολλά για το σύντομο ταξίδι που έκανε στην Πορτογαλία με την ευκαιρία του τραυματισμού που αντιμετώπιζε και την απουσία του από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, επέστρεψε με... παράσταση για έναν ρόλο.

Τρία γκολ και χατ-τρικ στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και δυο μήνες!

Ήταν 12 του Γενάρη του 2008, τότε που κατάφερε ο νεαρός Κριστιάνο να πετύχει τρία τέρματα σε ευρεία νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ στο «Θέατρο των Ονείρων», με το σύνολο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να φτάνει στο 6-0 απέναντι στις «καρακάξες».

Στις 12 του Μάρτη του 2022 ο CR7 που έχει... κατακτήσει όλο τον κόσμο, πετυχαίνει μόλις το δεύτερο χατ-τρικ του στην Πρέμιερ και το κάνει με τρόπο που δίνει μεγάλες απαντήσεις και χαρίζει σπουδαία νίκη στην αγαπημένη του Γιουνάιτεντ έπειτα από δύσκολες μέρες και κατήφεια...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης