Περνά από το Άμεξ με… γκολ η Λίβερπουλ, σκοράρει η Μπέρνλι!

Η 29η αγωνιστική της Premier League είναι εδώ και ο Big Ben αισθάνεται πως γνωρίζει τι θα… συμβεί. Επιλέγει δύο αναμετρήσεις, θεωρεί πως η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Άμεξ στις νίκες και στηρίζει την Μπέρνλι στο «εξάποντο» απέναντι στην Μπρέντφορντ!



Περνά από το Άμεξ με… γκολ η Λίβερπουλ, σκοράρει η Μπέρνλι!

Ποιος θα μπορούσε να αντιληφθεί στοιχηματικά καλύτερα την 29η αγωνιστική της Premier League από τον Big Ben; Πιθανότατα κανένας, αν αναλογιστεί κανείς πως το προηγούμενο 2/2 του Σαββάτου έλαβε χώρα σχεδόν από το… ημίχρονο.

Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο, κανείς και ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ο Big Ben επιλέγει τώρα να κινηθεί περισσότερο συνετά. Πάμε με το «διπλό» της Λίβερπουλ αρχικά στο «Άμεξ».

Μία έδρα που σαφώς και δεν είναι εύκολη, καθώς η Μπράιτον αποτελεί δεδομένα μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αλλά όπως και να έχει μετρά 0 νίκες σε τέσσερα ματς και κανένα γκολ υπέρ της.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ δεν έχει μάθει να χάνει στο «Άνφιλντ», όπως δηλαδή συνέβη με την Ίντερ και πολύ φυσιολογικά «τρομάζει» η αντίδρασή της. Βλέπουμε γκολ και θέαμα, βλέπουμε Over, στο οποίο ενδέχεται να συμβάλλει και η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, η οποία ανέκοψε την πορεία των «κόκκινων» στον πρώτο γύρο, με το 2-2 στο Λίβερπουλ!

Την ίδια ώρα, έχουμε ακόμη μία κομβική αναμέτρηση αλλά για διαφορετικό λόγο. Σαφώς και μιλάμε για το Μπρέντφορντ – Μπέρνλι, με την αίσθησή μας να λέει πως δύσκολα μία ομάδα παίρνει δύο «εξάποντα» σε επτά ημέρες.

Η Μπέρνλι είναι πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους ματς και εμείς θα την στηρίξουμε, με τον Βέγκορστ να έχει την ικανότητα να «πληγώσει» τις «μέλισσες». Μην ξεχνάμε πως αν η Μπέρνλι πάρει αυτό το ματς, αυτομάτως μπορεί στο τέλος της σεζόν να βάλει την Μπρέντφορντ από κάτω, έχοντας και ματς λιγότερα.

Η πρόταση του Big Ben:

Μπράιτον – Λίβερπουλ 2 και Over 2,5

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι Χ2 (διπλή ευκαιρία)