Το πρόγραμμα-κόλαση της Έβερτον κάνει ακόμα δυσκολότερη την παραμονή της!

Η Έβερτον έχει ακόμη δύο βατά παιχνίδια πριν ξεκινήσει ένα σερί αγώνων με ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς και ποιότητας, κάνοντας την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία ακόμη πιο δύσκολη.



Το πρόγραμμα-κόλαση της Έβερτον κάνει ακόμα δυσκολότερη την παραμονή της!

Η Έβερτον πέρασε ένα από τα δυσκολότερα βράδια της μέχρι στιγμής στη σεζόν, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα με 5-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα των «ζαχαρωτών» κόντρα στα «σπιρούνια» από τον Οκτώβριο του 1958 και ένα 10-4(!) για το πρωτάθλημα.

Πλέον, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας, βέβαια, παιχνίδι περισσότερο από τη 18η Μπέρνλι, ωστόσο, τα πράγματα δεν θα γίνουν ευκολότερα για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Στις επόμενες δύο αγωνιστικές, η Έβερτον αντιμετωπίζει τις Γουλβς και Νιούκαστλ στο Γκούντισον Παρκ, δύο βατά παιχνίδια αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα-φωτιά που έρχεται από τις αρχές Απρίλη.

Μετά τα παιχνίδια στο σπίτι της, τα «ζαχαρωτά» ταξιδεύουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Γουέστ Χαμ, πριν υποδεχτούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, θα κάνουν το σύντομο ταξίδι για το Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ.

Το δύσκολο πρόγραμμα δεν έχει τελειωμό, αφού στη συνέχεια θα βρουν απέναντί τους την Τσέλσι, πριν το «εξάποντο» κόντρα στη Μπρέντφορντ, ενώ την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει εκ νέου στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την «καυτή» Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Ωστόσο, μία σανίδα σωτηρίας αποτελούν τα 4 παιχνίδια που ακόμη δεν έχουν οριστεί, με Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ και Μπέρνλι.

Τα πράγματα δυσκολεύουν για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ και πλέον κάθε βαθμός θα είναι σημαντικός για να μην υποβιβαστεί η ομάδα έπειτα από 71 ολόκληρα χρόνια.

 

 

Στράτος Μαρίνος