Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ξεπέρασε τον καλύτερο εαυτό του στις ασίστ! (vid)

Φτιάχνοντας το γκολ του Σαντιό Μανέ απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ στις ασίστ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ακόμα δρόμο στη σεζόν για να τοποθετήσει τον πήχη... στα ουράνια!  



Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ξεπέρασε τον καλύτερο εαυτό του στις ασίστ! (vid)

Ο Άγγλος δεξιός φουλ μπακ είναι μόλις 23 ετών. Και ήδη έχει καταφέρει να γευτεί τρομερές επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο. Και φυσικά να θεωρείται ένας ... local hero έχοντας και το δικό του μεγάλο γκράφιτι σε δρόμο του Λίβερπουλ κοντά στο γήπεδο.

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ πρόσφερε γι' ακόμα ένα ματς στη Λίβερπουλ με τον καλύτερο τρόπο στο ζόρικο 1-0 επί της Γουέστ Χαμ και ξεπέρασε τον δικό του καλύτερο εαυτό στο κομμάτι των ασίστ, φτάνοντας στις 16! Πίσω στη σεζόν 2018-2019 όπου οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ είχε 15, εκ των οποίων φυσικά η πιο σημαντική ήταν το ταχύτατο και πανέξυπνο κόρνερ προς τον Οριγκί στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ».

Στις 15 είχε σταματήσει και την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο όπου το σύνολο του Κλοπ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια! Τώρα, ο ΤΑΑ, όπως αναφέρεται τ' όνομά του σε συντομία, έπιασε τις 16 ασίστ και συνεχίζει, αφού ακόμα είναι Μάρτιος και οι «κόκκινοι» που έχουν κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ, βρίσκονται μέσα και στο Κύπελλο και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα βρεθούν – όπως όλα δείχνουν – και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ματς με την Γουέστ Χαμ το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ είχε και την καθοριστική απομάκρυνση σχεδόν πάνω στη γραμμή στο πρώτο ημίχρονο, σε μια από τις πολλές φάσεις που τα «σφυριά» προσπάθησαν να κάνουν ζημιά στο κλαμπ του λιμανιού.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης