Κι όμως ο Βέρνερ έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ απ' όλους τους υπόλοιπους! (vid)

Μπορεί να μην έχει προσφέρει ούτε τα μισά απ' όσα πραγματικά θα μπορούσε να έχει δώσει στην Τσέλσι μέχρι και αυτή τη στιγμή, όμως, ο Τίμο Βέρνερ ακόμα και με αυτό τον τρόπο, έχει καταφέρει να σημειώσει τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ για τους «μπλε» από την ημέρα που αποκτήθηκε! 



Κι όμως ο Βέρνερ έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ απ' όλους τους υπόλοιπους! (vid)

Ο Γερμανός επιθετικός πρωταγωνίστησε στην τρομερά δύσκολη νίκη - πρόκριση εις βάρος της Λούτον για να βρεθεί η ομάδα του Τόμας Τούχελ στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. 

Το πρώτο γκολ του Σαούλ με την μπλε φανέλα ήρθε από προσπάθεια του Γερμανού που από δεξιά προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του μέχρι την περιοχή και ο Ισπανός ευνοήθηκε από την τροχιά της μπάλας για να πλασάρει υποδειγματικά για το προσωρινό 1-1. 

Ο Βέρνερ έπειτα το πήρε... προσωπικά και ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 2-2 με τρομερό κοντρόλ και πλασέ στην κίνηση, βγάζοντας και την ασίστ προς τον Λουκάκου για το τελικό 3-2, παίρνοντας εκπληκτική κάθετη πάσα από τον Λόφτους - Τσικ. 

Με το γκολ και τα δυο «σερβιρίσματα» σε αυτό το ματς, ο διεθνής επιθετικός έφτασε να μετράει 19 τέρματα και 15 ασίστ στη μέχρι στιγμής θητεία του στην Τσέλσι. Και με αυτούς τους αριθμούς, από την ημέρα που αποκτήθηκε και μετακόμισε στο Λονδίνο, είναι... ο καλύτερος όλων! 

Κανείς άλλος δεν έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή σε γκολ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου από την ημέρα που ο Τίμο Βέρνερ φόρεσε τη μπλε φανέλα! Κι ακόμα έχει πολλή δουλειά να κάνει για να βάλει θετικό πρόσημο στη μεταγραφή του...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης