Τελικός Λιγκ Καπ: Με Κέλεχερ η Λίβερπουλ, χωρίς τον Λουκάκου η Τσέλσι!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ και του Τόμας Τούχελ ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ, με την προσοχή μας να εστιάζεται στο γεγονός πως ο Κέλεχερ βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων», ο Κώστας Τσιμίκας στον πάγκο και ο Ρομέλου Λουκάκου αντικαθίσταται από τον Χάβερτς!Τελικός Λιγκ Καπ: Με Κέλεχερ η Λίβερπουλ, χωρίς τον Λουκάκου η Τσέλσι!

Κάτι λιγότερο από μία ώρα απομένει για την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λίβερπουλ, με τον Τόμας Τούχελ και τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνουν γνωστές τις επιλογές τους, για τον τίτλο που έχει βρει τα τελευταία χρόνια και πάλι την αίγλη του.

Κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων» βρίσκεται και πάλι ο Κέλεχερ, που έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην πορεία της Λίβερπουλ προς τον τελικό, την ώρα που ο Κώστας Τσιμίκας δεν βρίσκεται για δεύτερο διαδοχικό ματς στην ενδεκάδα, δίνοντας την θέση του στον Ρόμπερτσον. Στον πάγκο ο Ζότα, εκτός αποστολής ο Φιρμίνο!

Όσον αφορά, τους «μπλε», ο Χάβερτς φιγουράρει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι στον πάγκο. Με πεντάδα και πάλι στην άμυνα ο Τούχελ, στο αριστερό άκρο ο Μάρκος Αλόνσο, ενώ ο Κόβασιτς και όχι ο Ζορζίνιο πλαισιώνει τον Καντέ στο κέντρο του γηπέδου.

Δείτε αναλυτικά τις συνθέσεις:

 

Δημήτρης Μανάκος