Δυσκολεύει την Γουέστ Χαμ η Νιούκαστλ, συνεχίζει για την τετράδα η Άρσεναλ!

Η 26η αγωνιστική της Premier League είναι πλέον προ των πυλών και ο Big Ben επιστρέφει για να μας χαρίσει ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με στοιχηματισμό και κέρδος. Στηρίζει την Μπράιτον απέναντι στην Μπέρνλι, πιστεύει στο γκολ της Νιούκαστλ και βάζει στην συζήτηση την Άρσεναλ που φιλοξενεί την Μπρέντφορντ!  



Δυσκολεύει την Γουέστ Χαμ η Νιούκαστλ, συνεχίζει για την τετράδα η Άρσεναλ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η 26η αγωνιστική της Premier League, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Τότεναμ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως η Νιούκαστλ που ταξιδεύει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να συναντήσει την Γουέστ Χαμ, δύσκολα θα αποδειχθεί εύκολη λεία! Η ομάδα του Έντι Χάου μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2018, ενώ τα «σφυριά» εξακολουθούν να διεκδικούν την 4η θέση, παράγοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα τους.

Στοιχηματικά, μπορεί ο άσσος να μοιάζει εξαιρετικά πιθανός, αλλά ο Big Ben θα επιλέξει το… Goal/Goal. Θα βρει δίχτυα η Γουέστ Χαμ, ενώ πιστεύει πως οι «καρακάξες», ακόμη και χωρίς τον Κίραν Τρίπιερ που έχει αποδειχθεί καταλυτικός με τα δύο γκολ-φάουλ του σε ισάριθμες αγωνιστικές, θα καταφέρουν με τον Γουντ και τον Σεντ Μαξιμίν να φανούν επικίνδυνες.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον του Big Ben στρέφεται και στην αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μπέρνλι, στο «Άμεξ». Ένα ματς που ενδεχομένως πέρυσι θα συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που… συνήθως παίρνει η Μπέρνλι για να σωθεί, τώρα φαίνεται πως έχει φαβορί τους γηπεδούχους.

Η Μπράιτον του Γκρέιαμ Πότερ είναι εξαιρετική, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο «σπίτι» της και παρότι αγωνίζεται και… κόντρα στην παράδοση, θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι απουσίες της είναι μηδαμινές και αν αναλογιστεί κανείς πως και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απειλητική αλλά δεν σκόραρε λόγω του Νταβίδ Ντε Χέα, τότε θα αντιληφθεί τον λόγο που θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να σταθεί και πάλι αντάξια των προσδοκιών.

Για το τέλος αφήσαμε την Άρσεναλ! Φιλοξενεί την Μπρέντφορντ, σε ένα κομβικής σημασίας ματς και πιθανότατα θα επιβεβαιώσει και πάλι πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το «διπλό» στο «Μολινό» το κατέστησε προφανές και πλέον αυτό που μένει είναι να κάνει ό,τι δεν μπόρεσε απέναντι στην Μπέρνλι πριν από 20 ημέρες.

Στο μυαλό του Big Ben κομβικό ρόλο παίζει και το ματς του πρώτου γύρου. Στην πρεμιέρα της Premier League που η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0. Το «πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα» όμως, ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περίπτωση. Οι «κανονιέρηδες» κερδίζουν και η τετράδα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά!

Η Πρόταση του Big Ben:

(14:30) Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ Goal/Goal

(17:00) Μπράιτον – Μπέρνλι 1

(17:00) Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1