«Σπάει» παράδοση δεκαετίας… ημιχρόνου στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

Η 25η αγωνιστική της Premier League είναι γεγονός και ο Big Ben έχει επιστρέψει… φορτσάτος, έχοντας επιλέξει τις δύο αναμετρήσεις που θα μας προσφέρουν το δεδομένο κέρδος και αυτή την Κυριακή. Πολλά γκολ στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, βοηθάει την Γουέστ Χαμ η τραγική ανασταλτική λειτουργία της Λέστερ!



«Σπάει» παράδοση δεκαετίας… ημιχρόνου στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

Έχει γίνει φανερό με την έναρξη της 25ης αγωνιστικής της Premier League πως εξακολουθεί στο «Νησί» τίποτα να μην είναι δεδομένο. Το είδαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την Σαουθάμπτον που είχε επικρατήσει της Τότεναμ με 3-2, ενώ η Μπράιτον δίχως… κίνητρα, κέρδισε με 2-0 την Γουότφορντ που «καιγόταν» για βαθμούς και δεν είχε βρει γκολ υπό τις οδηγίες του Ρόι Χότζον.

Επομένως, αναφερόμαστε σε ακόμη μία αγωνιστική στην Αγγλία όπου όλα κρίνονται στο… νήμα. Για αυτό είναι εδώ και ο Big Ben, ο οποίος επιλέγει την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα και της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ για… στοιχηματισμό και κέρδος!

Στην πρώτη περίπτωση, ο Big Ben κινείται με «όπλο» το ένστικτο και τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων και λέει… Over 1,5 ημίχρονο! Η Βίλα με αυτόν τον Κουτίνιο σκοράρει εύκολα, ο Τζέραρντ δεν θα κλειστεί και η νέα εποχή της Νιούκαστλ έχει ως δεδομένο πως στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έχουμε γκολ από νωρίς.

Συνεπώς, επιλέγει το εν λόγω ποντάρισμα που ναι, έχει το ρίσκο του, μιας και δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο της Νιούκαστλ τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά… αξίζει τηρουμένων των αναλογιών.

Την ίδια ώρα, η Λέστερ υποδέχεται στο Κινγκ Πάουερ την Γουέστ Χαμ, σε ένα ακόμη ματς που επίσης τον προκαλεί να κυνηγήσει τα γκολ του. Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες θα επιχειρήσει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα, αλλά το ένστικτό λέει πως η Λέστερ έχει… γκολ.

Σαφώς και θα δεχθεί, αν αναλογιστεί κανείς πως η ανασταλτική της λειτουργία δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, οπότε ένα συγκαταβατικό Goal/Goal είναι δυνατό να μας οδηγήσει στο καθιερωμένο κέρδος της Κυριακής!

Πρόταση του Big Ben:

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα Over 1,5 ημίχρονο

Λέστερ – Γουέστ Χαμ Goal/Goal