Κουτίνιο: Μεγαλύτερη συμμετοχή απ' όσα ματς έχει παίξει και... στα ίσια με Γκρίλις

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει παίξει μόλις τρία παιχνίδια με τη φανέλα της Άστον Βίλα από την ημέρα που μετακινήθηκε στο Μπέρμιγχαμ με τη μορφή δανεισμού. Κι όμως έχει συμμετοχή σε περισσότερα γκολ από τον αριθμό των αγώνων που έχει μετρήσει με το αγγλικό κλαμπ, έχοντας μάλιστα και τις ίδιες ασίστ με τον Γκρίλις των 100 εκατομμυρίων!  



Κουτίνιο: Μεγαλύτερη συμμετοχή απ' όσα ματς έχει παίξει και... στα ίσια με Γκρίλις

Ο Βραζιλιάνος κάνει τον Στίβεν Τζέραρντ να δηλώνει ευτυχισμένος που τον έχει στην ομάδα του και τον απολαμβάνει στο γήπεδο.

«Του έχουμε δώσει έναν χώρο για ν' απολαύσει κι εκείνος το ποδόσφαιρο ξανά. Οι ικανότητές του, η αντίληψή του στο γήπεδο, ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα στο χορτάρι... Αν όλα αυτά δεν αρέσουν σε κάποιον, τότε ας σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο» είπε ο Stevie G για τον ποδοσφαιριστή που μόλις σε τρία παιχνίδια έχει καταφέρει να σημειώσει 2 τέρματα και να έχει ισάριθμες ασίστ.

Τα δυο «σερβιρίσματα» και το ένα από αυτά τα γκολ ήρθαν το βράδυ της Τετάρτης στο εντυπωσιακό 3-3 με την Λιντς στο «Βίλα Παρκ», ενώ, το άλλο τέρμα είχε έρθει στο ντεμπούτο του σε ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αξίζει να σημειωθεί πως τις ίδιες ασίστ, μόλις 2, έχει και ο Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο που εκείνος κόστισε και 100 εκατομμύρια...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης