Ο Μανέ όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο πλήρωσε και την νοσηλεία παιδιού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση!

Κάτι περισσότερο από υπέροχος άνθρωπος... Ο Σαντιό Μανέ, όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα στο κεφάλι που υπέστη στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, πλήρωσε και τη νοσηλεία ενός παιδιού που γνώρισε εκεί, μαθαίνοντας πως η κατάσταση του μικρού ήταν κρίσιμη και οι γονείς του δεν είχαν οικονομική ευχέρεια!  



Ο Μανέ όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο πλήρωσε και την νοσηλεία παιδιού που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση!

Ένας μαγικός άνθρωπος. Ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει ακριβώς πως να χρησιμοιποιήσει τη δύναμη του αθλήματος και τα υπέρογκα ποσά με τα οποία οι επαγγελματίες γεμίζουν τους λογαριασμούς τους για να κάνουν χλιδάτη ζωή.

Εκείνος μπορεί να κυκλοφορεί με κινητό με σπασμένη οθόνη ή με ένα απλό καθημερινό αυτοκίνητο, όμως, η ψυχή του γεμίζει όταν κάνει καλό για τους συμπατριώτες του. Με το νοσοκομείο και την φροντίδα που έχει επιδείξει για την εκπαίδευση των Σενεγαλέζων, αλλά και των κατοίκων του χωριού του, ο Σαντιό Μανέ είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο αναβλύζει αλληλεγγύη.

Τώρα, κυκλοφορεί ιστορία που τον θέλει να έχει κάνει καλό και για μια παντελώς άγνωστη σ' εκείνον, οικογένεια, όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο στο Copa Africa! Έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, τον μετέφεραν εκεί για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εφόσον εκείνος ήταν μια χαρά, γνώρισε μια οικογένεια η οποία αγωνιούσε για το παιδάκι της, το οποίο βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Δίχως να το σκεφτεί, ο Μανέ πλήρωσε τη νοσηλεία του παιδιού, αξίας 400.000!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

 

Κώστας Ζάλιαρης