«Σπάει» την παράδοση του Έτιχαντ η Φούλαμ, αξίζει ο άσος της Σαουθάμπτον!

Με φόρα από το προηγούμενο ταμείο της εβδομάδας που μας πέρασε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο… Big Ben, επιλέγοντας δύο αναμετρήσεις του FA Cup, με τους φίλους μας τους Άγγλους να μας προσφέρουν συγκινήσεις!  



«Σπάει» την παράδοση του Έτιχαντ η Φούλαμ, αξίζει ο άσος της Σαουθάμπτον!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και αυτή η φάση του FA Cup στο «Νησί». Μία ματιά στο κατόρθωμα της Μίντλεσμπρο άλλωστε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χθες το βράδυ, κάνει κάποιον να αντιληφθεί πόσο μεγάλες εκπλήξεις είναι δυνατόν να κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτό τον θεσμό.

Με τον Big Ben διαβασμένο όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρώτη του πρόβλεψη; Πως η Φούλαμ δεν θα δώσει μία εύκολη πρόκριση στη Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και αν οι «πολίτες» στο τέλος εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ριπάς και διαθέτουν μάλιστα και την καλύτερη επίθεση συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες των αγγλικών κατηγοριών.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα προσπαθήσει όσο… μπορεί και το Over 0,5, αναζητώντας το πρώτο της γκολ στο Μάντσεστερ από το 2011, μιας και στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις έμεινε στο «μηδέν». Αν άλλωστε αυτή η Φούλαμ δεν μπορεί να «σπάσει» την παράδοση… δεκαετίας, τότε ποια μπορεί;

Όσον αφορά το δεύτερο ποντάρισμά μας, θα επιλέξουμε τον άσσο της Σαουθάμπτον, επηρεαζόμενοι βεβαίως και από την απόδοση του εν λόγω πονταρίσματος. Οι τιμές που αξιώνεται είναι αξιοπρόσεκτες (1,65), η Κόβεντρι θα το παλέψει, αλλά θεωρούμε πως η… ξεκούραστη πλέον Σαουθάμπτον, με τον Χάζενχουτλ στο «τιμόνι» της, εύκολα ή δύσκολα, θα συνεχίσει στον θεσμό!

Πρόταση του Big Ben:

Σαουθάμπτον – Κόβεντρι 1

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ Over 0,5 φιλοξενούμενης