Δεν χάνει η Ντέρμπι, βρίσκει εύκολα γκολ η Νότιγχαμ στο Κάρντιφ!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, ο Big Ben επιστρέφει και επιλέγει τα δύο ματς της Championship που θα μας οδηγήσουν με… ασφάλεια στο κέρδος, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα!



Δεν χάνει η Ντέρμπι, βρίσκει εύκολα γκολ η Νότιγχαμ στο Κάρντιφ!

O Big Ben «μίλησε» και οι… φίλοι μας οι Άγγλοι μας δικαίωσαν! Η Μίντλεσμπρο έκανε το καθήκον της, η Νιούπορτ πέτυχε 4η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στην League Two και το 2/2 είναι γεγονός. Πού οδηγούμαστε όμως σήμερα μετά την χθεσινή επιτυχία;

Ανεβήκαμε ψυχολογικά, αυτομάτως πάμε στην… Championship, με την Ντέρμπι να υποδέχεται τη Μπέρμιγχαμ στην έδρα της και την Κάρντιφ να επιχειρεί να «σπάσει» μία αρνητική παράδοση που την ακολουθεί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα στο «σπίτι» της απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αρχικά, όσον αφορά την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, η Ντέρμπι θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά της για παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας πως διαθέτει στις τάξεις της έναν προπονητή που το πιστεύει!

Δεν την άφησε για τον πάγκο της Έβερτον, αλλά επέλεξε να παραμείνει παρά τα γνωστά προβλήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς και το ματς με τη Μπέρμιγχαμ μπορεί στο φινάλε να αποδειχθεί κομβικό. Η Ντέρμπι μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες, διαθέτει την 10η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, ενώ η Μπέρμιγχαμ δεν έχει κερδίσει μακριά από την πόλη της από το Νοέμβριο. Στηρίζουμε τον άσσο, εμπιστευόμαστε τον Γουέιν Ρούνεϊ που δηλώνει έτοιμος για την Premier League, αλλά όχι πριν ολοκληρώσει το έργο του στην Ντέρμπι!

Από την άλλη πλευρά, στο ματς της Κάρντιφ με τη Νότιγχαμ, αντιλαμβανόμαστε την αδυναμία των γηπεδούχων να διατηρούν το «μηδέν» στα εντός έδρας παιχνίδια τους, μιας και δεν έχουν πετύχει την… απαραβίαστη εστία σε καμία απόπειρά τους στο «σπίτι» τους.

Ταυτόχρονα, η Νότιγχαμ σκοράρει εκτός έδρας στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Κάρντιφ και έχοντας και την παράδοση ως σύμμαχό της, θεωρούμε πως θα μας επιβεβαιώσει και πως το over 1,5 υπέρ της θα επιτευχθεί με ευκολία!

Πρόταση του Big Ben:

Ντέρμπι – Μπέρμιγχαμ 1Χ (διπλή ευκαιρία)

Κάρντιφ – Νότιγχαμ Φόρεστ over 1,5 φιλοξενούμενης