«Η Άρσεναλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αρτέτα μέχρι το 2025»

Νέο συμβόλαιο στον Μικέλ Αρτέτα θέλει να προσφέρει η Άρσεναλ καθώς οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού.«Η Άρσεναλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αρτέτα μέχρι το 2025»

Η Άρσεναλ έχει δείξει τρομερή βελτίωση τον τελευταίο καιρό και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης «χρεώνεται» στον Μικέλ Αρτέτα. Για αυτό το λόγο, η Daily Mail αναφέρει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό μέχρι το 2025. Ο 39αχρονος τεχνικός ανέλαβε τους «κανονιέρηδες» τον Ιούλιο του 2019, αντικαθιστώντας τον Ουνάι Έμερι και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ τερμάτισε στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ τις δύο τελευταίες σεζόν, η διοήκηση των Λονδρέζων πιστεύει πολύ στο πρότζεκτ του Αρτέτα, παρακολουθώντας στενά την πορεία της ομάδας. Μάλιστα, πιστεύουν πως ο Ισπανός τεχνικός θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική εικόνα των «κανονιέρηδων» και θα βοηθήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Σάκα και ο Σμιθ-Ρόου να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.

Στράτος Μαρίνος