Η Τότεναμ... γύρισε από την κόλαση πιο αργά και από την Σίτι στον τίτλο του 2012! (vids)

Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν χάρισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο ίσως το ματς της χρονιάς με τα δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ και η Τότεναμ έκανε την πιο αργή ανατροπή σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας και το έπος της Σίτι το 2012 με τον Αγουέρο και τον τίτλο!  



Η Τότεναμ... γύρισε από την κόλαση πιο αργά και από την Σίτι στον τίτλο του 2012! (vids)

Τα «σπιρούνια» μέχρι και το 94':52'' βρίσκονταν πίσω στο σκορ από τις «αλεπούδες» στο King Power Stadium μετά τα τέρματα των Ντάκα και Μάντισον, όμως, η βραδιά θα ήταν ονειρική για τον Αντόνιο Κόντε, τους παίκτες του και τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο Μπέργκβαϊν κατάφερε μέσα σε 82'', από το 95ο λεπτό μέχρι και το 97ο να σκοράρεις δις και να προκαλέσει ντελίριο με το τελικό 3-2 της Τότεναμ στην πιο εντυπωσιακή ανατροπή των τελευταίων πολλών ετών στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, τα δυο τέρματα του Ολλανδού επιθετικού ήρθαν πιο αργά και από την ανατροπή που είχε κάνει η Μάντσεστερ Σίτι πίσω στο 2012!

Τότε οι «πολίτες» βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέχρι το 91':14'' προτού αναλάβουν δράση οι Τζέκο και Αγουέρο και χαρίσουν στο κλαμπ το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης