Γκρίνια Κριστιάνο για τον Ράνγκνικ: «Γιατί βγήκα από το ματς;»! (vid)

Τρομερή δυσαρέσκεια προς τον Ραλφ Ράνγκνικ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αλλαγή που έγινε στη νίκη (3-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπρέντφορντ. Ρωτούσε συνεχώς με ποιο σκεπτικό αποφασίστηκε να καθίσει εκείνος στον πάγκο και να μπει στη θέση του ο Χάρι Μαγκουάιρ! 



Γκρίνια Κριστιάνο για τον Ράνγκνικ: «Γιατί βγήκα από το ματς;»! (vid)

Ο CR7 δεν ήθελε με τίποτα να βγει από τον αγωνιστικό χώρο στην εκτός έδρας επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων» επί της Μπρέντφορντ, το βράδυ της Τρίτης. 

Παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 για την Γιουνάιτεντ και δεν διέτρεχε πλέον κίνδυνο το σύνολο του Ράνγκνικ, ο Ρονάλντο ενοχλήθηκε πολύ από την αλλαγή του στο 71', με τον Χάρι Μαγκουάιρ να παίρνει τη θέση του. 

Στον πάγκο εξέφραζε την απορία του, έλεγε συνεχώς «γιατί βγήκα εγώ από το ματς;», με τον Γερμανό τεχνικός της ομάδας να τον πλησιάζει και να κάνουν κουβέντα για του εξηγήσει την απόφασή του... 

 

 

@btsport Ronaldo was NOT happy at being subbed in the 70th minute, but Ralf Rangnick seemed to calm him down 👀 #ronaldo #cr7 #manutd #premierleague #football ♬ Sweet Dreams - Ravens Rock ★ | Guitarist

 

Κώστας Ζάλιαρης