Οι «καπνισμένες κάνες» της Φούλαμ αφήνουν πίσω τις Μπάγερν, Σίτι και Λίβερπουλ!

Η αρμάδα του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει τα απίθανα πράγματα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ το τελευταίο διάστημα και όσα γκολ πετυχαίνει, κάνουν τις ομάδες όπως οι Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Ίντερ να βλέπουν τον καπνό από τις «κάνες» των Λονδρέζων!  



Οι «καπνισμένες κάνες» της Φούλαμ αφήνουν πίσω τις Μπάγερν, Σίτι και Λίβερπουλ!

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας όπου αγωνίστηκε τρεις φορές, η Φούλαμ πέτυχε 19 τέρματα!

Αν μη τι άλλο, κάτι παραπάνω από παραγωγικές οι μέρες των «cottagers» που πλέον έχουν και απόσταση πέντε βαθμών στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ κάνοντας όνειρα γι' ακόμα μια παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας από το φετινό καλοκαίρι.

Τα 70 γκολ που έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές της Φούλαμ αφήνουν πολύ πίσω τις αρκετά πιο... εμπορικές και λαμπερές ομάδες του ευρωπαϊκού στερεώματος. Ενδεικτικά, η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 61 φορές, η Λίβερπουλ 55 και η Σίτι 54, ενώ, ακόμα πιο χαμηλά είναι η Ίντερ των 51 τερμάτων τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Ρέντινγκ (7-0), Μπρίστολ Σίτι (6-2) και Μπέρμιγχαμ (6-2) είναι οι ομάδες που τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει αντιμέτωπες με την οργή της Φούλαμ και τα «κανόνια» του Μάρκο Σίλβα.

Ο λονδρέζικος σύλλογος είναι μόλις ο 6ος στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας που καταφέρνει να σκοράρει 6+ φορές σε τρία διαδοχικά ματς.

Είχαν προηγηθεί στα χρονικά οι Σμολ Χιθ (1893 – σημερινή Μπέρμιγχαμ), Πλίμουθ (1925), Τσέστερ (1933), Έβερτον (1954) και Τσέλσι (2010).

 

 

Κώστας Ζάλιαρης