Το κόκκινο βραχιόλι που ο Κουτίνιο δεν βγάζει ποτέ, είναι η δύναμη του Μέσι (vid)

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έδειξε και κατά την παρουσίασή του στην Άστον Βίλα πως ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, είναι το κόκκινο βραχιολάκι στον καρπό του. Μπορεί να φαίνεται τόσο απλό και ανούσιο, όμως έχει τεράστια σημασία για τον Βραζιλιάνο καθώς... «κουβαλάει» όλη τη δύναμη και τη στήριξη του Λιονέλ Μέσι.  



Το κόκκινο βραχιόλι που ο Κουτίνιο δεν βγάζει ποτέ, είναι η δύναμη του Μέσι (vid)

Ο Κουτίνιο ετοιμάζεται για το μεγάλο ντεμπούτο του στην Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο Σαββατιάτικο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανακοινώθηκε μεσοβδόμαδα, δεν έπαιξε στο ματς του Κυπέλλου και τώρα είναι πανέτοιμος και ορεξάτος για την πρώτη του συμμετοχή σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από τα χρόνια κατά τα οποία στο παρελθόν τίμησε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Κουτίνιο έφτασε στο Μπέρμιγχαμ και παρουσιάστηκε από τους «χωριάτες» δίχως φυσικά να βγάλει από το χέρι του το κίτρινο βραχιολάκι που φοράει πάντοτε στον αριστερό του καρπό.

Αυτό το αξεσουάρ έχει τεράστια σημασία για τον ίδιο, αφού είναι δώρο του Λιονέλ Μέσι. Κι δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που του το έδωσε, αλλά και οι λόγοι που κρύβονται πίσω αυτό...

Το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μέσι πήρε το βραχιολάκι από έναν δημοσιογράφο που ήθελε να του αφήσει κάτι για να του φέρνει τύχη και του το είχε δώσει η μητέρα του. Ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» το κράτησε και το φορούσε, κάνοντας τον ρεπόρτερ ευτυχισμένο που δεν αδιαφόρησε για την κίνησή του, αλλά τον είχε τιμήσει φορώντας το δώρο.

Έναν χρόνο αργότερα, αυτό το κόκκινο βραχιόλι εμφανίστηκε στο χέρι του Φιλίπε Κουτίνιο. Μπορεί τα δώρα να μην δωρίζονται προς άλλους, όμως, ο Αργεντινός ήθελε με αυτή την κίνηση να δείξει στον Βραζιλιάνο πως τον στήριζε απόλυτα στις δύσκολες περιόδους του και πως ήθελε να του δώσει δύναμη.

Κάπως έτσι ο Κουτίνιο δεν το βγάζει πλέον ποτέ από τον καρπό του, ενώ, ο Μέσι έχει κάνει αντίστοιχα δώρα και στους Ντιμπάλα και Λαουτάρο Μαρτίνες!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης