Κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κουτίνιο και θέλει να κάνει και... σεφτέ!

Αντίστροφα μετρούν στην Άστον Βίλα για το ντεμπούτο του Φιλίπε Κουτίνιο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το ματς του FA Cup να παρέρχεται και αυτό του πρωταθλήματος να… πλησιάζει. Εκεί αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στην Premier League o Βραζιλιάνος, θέτοντας ως στόχο να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε γκολ απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» σε επίπεδο πρωταθλήματος.



Κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κουτίνιο και θέλει να κάνει και... σεφτέ!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον το ντεμπούτο του Φιλίπε Κουτίνιο με την Άστον Βίλα, με τον Βραζιλιάνο να έχει ολοκληρώσει και τα τυπικά με τη νέα του ομάδα, αναφορικά με τις ιατρικές εξετάσεις, αναμένοντας απλώς την στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στο χορτάρι.

Η επιστροφή του στην Premier League είναι γεγονός και η πρώτη αντίπαλος που θα συναντήσει αν όλα πάνε όπως επιθυμεί, θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», απέναντι στους οποίους ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει βρεθεί 11 φορές, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις λιγότερες ήττες…

Ωστόσο, σε επίπεδο πρωταθλήματος, δεν έχει σκοράρει ποτέ, μην έχοντας παράλληλα δημιουργήσει και κάποιο γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ για κάποιον συμπαίκτη του.

Θα μπορέσει λοιπόν ο Κουτίνιο στο ντεμπούτο του με την Άστον Βίλα να κάνει ό,τι δεν κατάφερε στο διάστημα παρουσίας του στο «Άνφιλντ»; Να επηρεάσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την εξέλιξη της αναμέτρησης κόντρα στη «μισητή» αντίπαλο της πρώην ομάδας του; Η απάντηση δεν θα αργήσει αλλά σε κάθε περίπτωση, όλοι περιμένουμε την ανακοίνωση της ενδεκάδας από τον Στίβεν Τζέραρντ.

Τον μοναδικό άνθρωπο που ξεπερνά τον Φιλίπε Κουτίνιο σε γκολ εκτός περιοχής στην Premier League, για όσο καιρό αμφότεροι συνυπήρξαν στην «κόκκινη» πλευρά του Λίβερπουλ!

Δημήτρης Μανάκος