Κέιμπριτζ: Ιστορική «πρώτη» νίκη, απέναντι στον πιο πλούσιο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον πλανήτη!

Όταν η Νιούκαστλ έμαθε πως αντίπαλός της στο FA Cup είναι η Κέιμπριτζ της League One, δεδομένα χάρηκε! Πίστεψε πως θα προκριθεί, πίστεψε πως είναι ένας καλός τρόπος να ανακτήσει την χαμένη ψυχολογία της. Εν τέλει, αποχώρησε από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με σκυμμένο κεφάλι, ούσα πλέον ένα κομμάτι της ιστορίας της αντιπάλου της!



Κέιμπριτζ: Ιστορική «πρώτη» νίκη, απέναντι στον πιο πλούσιο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον πλανήτη!

Επρόκειτο δεδομένα για ακόμη ένα ζευγάρι που στο άκουσμά του, υπήρχε φαβορί. Εν τέλει, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση. Το αντίθετο μάλιστα. Η Κέιμπριτζ κέρδισε τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και πήρε μία απίστευτη πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup!

Επί της ουσίας επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο πως στον εν λόγω θεσμό, δεν υπάρχουν φαβορί. Ωστόσο, η νίκη της είναι… ιστορική, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν είχε κερδίσει ποτέ ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εν έτει 2021 λοιπόν το κατάφερε. Και μάλιστα απέναντι στον πιο πλούσιο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον πλανήτη. Η Νιούκαστλ «ταπεινώθηκε» στην έδρα της, αλλά σε κάθε περίπτωση έκανε ένα… πρωτοφανές δώρο στην αντίπαλό της.

Η Κέιμπριτζ και οι φίλοι της μπορούν να είναι περήφανοι και ο 4ος γύρος στο FA Cup μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί!

 

 


Δημήτρης Μανάκος