Ο Κόντε επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ για να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του!

Τότεναμ και Τσέλσι θα αναμετρηθούν στο Στάμφορντ Μπριτζ για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Carabao Cup, με τον Αντόνιο Κόντε να επιστρέφει στο σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016/2017, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.



Ο Κόντε επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ για να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του!

Ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στην Ιταλία για να αναλάβει την Τότεναμ που εκείνη την περίοδο διένυε μία αγωνιστική «κοιλιά» έχοντας στο τιμόνι της τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Από τις αρχές Νοεμβρίου που έφτασε στο σύλλογο, τα «σπιρούνια» μετρούν μόλις μία ήττα (σ.σ από τη Μούρα με 2-1) ενώ έχουν αναρριχηθεί στην 6η θέση στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά από μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα στον πάγκο της Τότεναμ. Απόψε, επιστρέφει για πρώτη φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2016/2017 ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά «σήκωσε» το τρόπαιο του FA Cup.

Η αλήθεια είναι πως ο 52χρονος τεχνικός δεν διατηρεί και τις ιδανικότερες σχέσεις με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου λόγω του έντονου παρελθόντος από την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο των «μπλε» κάτι που του δίνει ακόμη ένα κίνητρο για να πάρει την εκδίκησή του για τον τρόπο που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα, απέναντί του θα βρεθεί και ο άνθρωπος που αναγέννησε την καριέρα του στην Ίντερ υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού. Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου που μετά την δημόσια απολογία του για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Italia», βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Τόμας Τούχελ, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βέλγο επιθετικό να κατευθύνεται προς το Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ.

Απόψε, ο Κόντε ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στους «μπλε» μετά από την αποχώρησή του από το Στάμφορντ Μπριτζ και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ για να έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Στράτος Μαρίνος