Τα γρηγορότερα γκολ της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην εποχή της Premier League!

Μία εντυπωσιακή Λίβερπουλ έκανε την εμφάνισή της στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι στο …πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής, με τους «κόκκινους» να έχουν σκοράρει δύο γκολ μέχρι και το 26ο λεπτό, για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Premier League!  



Τα γρηγορότερα γκολ της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην εποχή της Premier League!

Μπορεί πριν από την έναρξη του ματς ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λίβερπουλ να κάναμε λόγο για μία οριακή αναμέτρηση, όμως τα πρώτα 26 λεπτά της συνάντησης φρόντισαν να μας διαψεύσουν.

Υπεύθυνη για αυτό είναι σαφέστατα η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία δίχως αυτόν στον πάγκο, σκόραρε δις και έκανε τον πίνακα του Στάμφορντ Μπριτζ να «γράψει» 2-0, πριν από την συμπλήρωση… 27 λεπτών.

Πρόκειται για κάτι που πετυχαίνει η Λίβερπουλ στην έδρα της Τσέλσι, στην εποχή της Premier League, μόλις για πρώτη φορά. Ποτέ ξανά οι «κόκκινοι» δεν έχουν πάρει τόσο γρήγορα προβάδισμα επί των «μπλε» μακριά από τον Άνφιλντ…

Όσο για την τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι ανάλογο; Ήταν Δεκέμβριος του 1989, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 5-2 υπέρ τους, έχοντας σκοράρει τρεις φορές μέχρι και το 23’!

Το σκορ είχε ανοίξει ο Πίτερ Μπίρντσλι, ενώ ο Ρας και ο Ρέι Χάουτον πρόσθεσαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ πάρα πολύ νωρίς!

Δημήτρης Μανάκος