Το μέλλον (και το παρόν) της εθνικής Αγγλίας σκοράρει συνεχώς στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τα παιδιά που είτε ήδη αποτελούν το παρών είτε θα αποτελέσουν το μέλλον της εθνικής Αγγλίας βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράροντας συνεχώς στην Πρέμιερ Λιγκ ακόμη και αν αγωνίζονται στο κέντρο.



Το μέλλον (και το παρόν) της εθνικής Αγγλίας σκοράρει συνεχώς στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ακόμη ένα γκολ πέτυχε ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου για λογαριασμό της ¶ρσεναλ, ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο, στη νίκη των «κανονιέρηδων» με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των «Λονδρέζων» στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει φτάσει τα 6 τέρματα και λογίζεται ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Δυτικό Λονδίνο με τον Μέισον Μάουντ να μετράει 6 γκολ σε 13 αγώνες και να βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της Τσέλσι, παρά την εκπληκτική συγκομιδή των αμυντικών της, με τον Ρις Τζέιμς να έχει συμβάλει σε 8 τέρματα (4 γκολ, 4 ασίστ) στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στην Κρίσταλ Πάλας, ένας ακόμη απόφοιτος του Cobham διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με διαφορά από τις υπόλοιπες. Ο λόγος για τον Κόνορ Γκάλαχερ που ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται ως δανεικός στους «αετούς». Ο 21χρονος μέσος έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 6 φορές στη φετινή σεζόν και ακόμη και αν στην ομάδα υπάρχουν παίκτες όπως ο Γουίλφριντ Ζαχά και ο Όντσον Εντουάρ, ο νεαρός βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ομάδα του.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 5 τέρματα είναι και ο Ντεμαράι Γκρέι που έχει δώσει και πάλι πνοή στην καριέρα του, αλλά και ο Όλι Γουότκινς που αποδεικνύει γιατί θεωρείτε ένας από τους καλύτερους ¶γγλους φορ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκπληκτικός Φιλ Φόντεν που παρά τις πολλές επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα στην επιθετική γραμμή, ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκει πάντα θέση στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα έχει σκοράρει ήδη 4 φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βλέποντας όλα αυτά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο ενόψει της προεπιλογής για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Στράτος Μαρίνος