Ραούλ Χιμένες: Τα 31 δευτερόλεπτα του χάους και η πρώτη αποβολή Μεξικανού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ραούλ Χιμένες κατάφερε να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 31 δευτερολέπτων αφήνοντας «ξεκρέμαστη» την ομάδα του, ενώ ταυτόχρονα έγινε μόλις ο πρώτος Μεξικανός που αποβάλλεται σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ.



Ραούλ Χιμένες: Τα 31 δευτερόλεπτα του χάους και η πρώτη αποβολή Μεξικανού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε στο Έτιχαντ κόντρα στην Γουλβς και χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι για να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0 παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Μάλιστα, ο Ραούλ Χιμένες αποβλήθηκε με πραγματικά ανόητο τρόπο, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα 31 δευτερολέπτων. Ο Μεξικανός επιθετικός δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 45:50 για μαρκάρισμα πάνω στο Ρόντρι ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να σταματήσει τον μέσο της Σίτι από το να εκτελέσει γρήγορα το φάουλ, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 46:21.

Για τον Χιμένες αυτή ήταν μόλις η πρώτη του αποβολή στις 102 συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ έγραψε «αρνητική» ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Μεξικανός που αντικρίζει την κόκκινη κάρτα στη διοργάνωση.

 

 


Στράτος Μαρίνος