Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν, σκοράρουν Έξετερ και Τρανμίρ!

Ο Big Ben βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, ακτινογραφεί τρεις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και σας τις παρουσιάζει. Στρέφουμε την προσοχή μας στο Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν, πολλά γκολ σε League One και League Two.  



Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν, σκοράρουν Έξετερ και Τρανμίρ!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 16η αγωνιστική της Premier League, με ενδιαφέροντα ματς να κάνουν την εμφάνισή τους και τις πέντε από τις έξι ομάδες του Big 6 να αγωνίζονται σήμερα, προκειμένου να κερδίσουν μία περισσότερη ημέρα ξεκούρασης, ενόψει και της εμβόλιμης αγωνιστικής που ακολουθεί.

Ωστόσο, η προσοχή μας δεν περιορίζεται μόνο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά ο Big Ben στρέφεται και στην Championship, την League One  και την League Two. Τι επιλέγει όμως;

Η αρχή γίνεται με το Over 2,5 στο ματς της Μπόρνμουθ απέναντι στην Μπλάκμπερν, με τις αποδόσεις των ¶γγλων να φαντάζουν σίγουρες ως προς την επιβεβαίωση του εν λόγω σημείου, μιας και οι γηπεδούχοι ευνοούν με τον τρόπο παιχνιδιού τους αυτό το ποντάρισμα.

Την ίδια ώρα, η Μίλτον Κέινς Ντόονς φιλοξενεί την Όξφορντ, που συνηθίζει να σκοράρει στα τελευταία 6 εκτός έδρας ματς της, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Έξετερ, η οποία επιβεβαιώνει το Goal/Goal στις 17 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις!

Πρόταση:

Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν Over 2,5

Μίλτον Κέινς Ντονς – Όξφορντ Goal/Goal

Έξετερ – Τρανμίρ Goal/Goal